Reviews for 't Russelt By Jarne

91 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
91 reviews
date score
Jasmien
Reviewed on: 27/03/2024
Jasmien recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Zeer malse ribbetjes! Ook de Sabayon was overh...

Zeer malse ribbetjes! Ook de Sabayon was overheerlijk!

Miranda
This review is written after a reservation for the RestoDays - 29ème édition
Reviewed on: 25/03/2024
Miranda recommends this restaurant for: Groups

Ik zou 't Russelt willen aanraden dat als zij...

Ik zou 't Russelt willen aanraden dat als zij niet achter het concept van de Restodays staan zij daar best mee stoppen. Het begint al bij aankomst in de zaak waar de gastvrouw hardop roept : " ja, 't is van Restodays ''. De jassen worden niet aangenomen terwijl dat met andere klanten wel gebeurde. Met de hapjes, voorgerecht en tussengerecht was alles in orde. Klein maar fijn , niets mis mee. Het hoofdgerecht (€ 38 volgens de kaart) was echter qua portie echt minimalistisch, een heel klein stukje varkensgebraad met 4 kleine tomaatjes en één asperge in stukjes, zonder aardappelgerechtje. Krielaardappeltjes stonden nochtans normaal op het menu. Maar toen we hierover verhaal wilden halen bij de gastvrouw wimpelde deze onze klacht weg en vertelde ze dat het menu steevast zonder wordt geserveerd. Navraag bij de wel vriendelijke kelner bleek dat zij de aardappeltjes 'vergeten' te serveren waren en bood ons een koffie ter compensatie aan. het minste dat ze konden doen, maar weg was de sfeer. Daarna werd er ijs geserveerd, vervolgens kwam de chocoladesaus, en nog wat later de slagroom zodat het uiteindelijk toch een dame blanche werd. We zouden er ons anders nog niet zo erg aan gestoord hebben maar alles bij mekaar zitten we toch met het gevoel : hier zien ze ons niet meer . Ondanks dat het eten wel lekker was, was het de prijs qua portie absoluut niet waard. Willen ze compenseren voor de lagere prijs van de Restodays ? Een gemiste kans om hun zaak te promoten, integendeel heb er tegen onze vrienden en kennissen geen goed woord voor over. Erg jammer...

Kristina
Reviewed on: 25/03/2024
Kristina recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel gezellig, en lekker gegeten!...

Heel gezellig, en lekker gegeten!

Patrick
Reviewed on: 18/03/2024
Patrick recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Alles was top ,lekker, verzorgd vriendelijk,...

Alles was top ,lekker, verzorgd vriendelijk, wij keren graag nog eens terug naar Trusselt ,top

Maxine
This review is written after a reservation for the RestoDays - 29ème édition
Reviewed on: 16/03/2024

De drie gangen waren alle drie zeer smakelijk....

De drie gangen waren alle drie zeer smakelijk. De aankleding van de zaal was ook zeer gezellig. De bediening was

Carina
Reviewed on: 06/03/2024
Carina recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy

Top Restaurant ! lekker eten, mooie presentatie...

Top Restaurant ! lekker eten, mooie presentatie, goede bediening en vriendelijke uitbaters.

Kim
Reviewed on: 03/03/2024
Kim recommends this restaurant for: Couples

Wij gaan graag en vaak uiteten we ontdekken...

Wij gaan graag en vaak uiteten we ontdekken ook graag nieuwe plaatsen, het eten was heel erg lekker de bediening was ook zeker ok ik vind in vergelijking met andere zaken de prijs wel aan de pittige kant

Dave
Reviewed on: 25/02/2024
Dave recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Uiterst gecharmeerd door de vlotheid van de...

Uiterst gecharmeerd door de vlotheid van de gastvrouw en de leuke suggestiewijnen die zacht geprijsd waren. Goede keuze in gerechten en ook share gerechten indien een voorgerecht net ietsje teveel zou zijn.

Carlo
Reviewed on: 25/02/2024
Carlo recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Het eten en de bediening waren zoals altijd...

Het eten en de bediening waren zoals altijd uitmuntend. We hadden vrienden meegenomen die nooit in 't Russelt waren geweest. Altijd spannend. Maar zij vonden het ook uitzonderlijk goed. We hebben enkel hoofdgerechten gegeten. De porties zijn altijd meer dan voldoende. Voorgerecht of dessert voor mij dus niet nodig. Heb we gespendeerd aan een lekkere fles witte Californische wijn. Zeker een aanrader. Ik heb ooit een filet puur in de Blend gegeten dat was schandalig hoe klein die was. In't Russelt was het vlees van uitzonderlijke kwaliteit en ook nog eens een goed formaat. Prijzen zijn zeker correct. Geen gefoefel met bijgerechtjes apart aanrekenen. Wij komen graag terug.

Mark
Reviewed on: 18/02/2024
Mark recommends this restaurant for: Couples

Van in het begin liep het mis, lopen 3 dames...

Van in het begin liep het mis, lopen 3 dames rond waarvan maar eentje echt bekwaam is. Tafel schommelde, wel dadelijk opgelost. Vriendin van de chef loopt er onverzorgd rond en kan moeilijk een lachje van af, echt niet tevreden.1 uur moeten wachten op dessert met 3 balletjes vanille ijs, kregen als antwoord van ja we doen eerst de warme gerechten en dan de desserts

date score