Reviews for 't Hofke

431 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
431 reviews
date score
Jan
Reviewed on: 01/10/2023
Jan recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Slechte service. Eten was niet lekker. Hoofdge...

Slechte service. Eten was niet lekker. Hoofdgerecht werd uitgeserveerd nadat de ander al gereed was. Nadat ik dit had gemeld werd ik uitgelachen. Advies: niet naar toegaan!

Kevin
Reviewed on: 07/10/2023
Kevin recommends this restaurant for: Couples

Het eten was slecht en we zaten heel krap in...

Het eten was slecht en we zaten heel krap in het tuin gedeelte! De zalm leek wel gefrituurd! Mijn steak heb ik tot 2 maal toe teruggegeven omdat deze te rood was terwijl ik duidelijk had aangegeven medium weldone. Maar het ergste van alles: dit restaurant heeft Fanta of Spirte te koop! Voor ons nooit meer! 1 pluspunt het voorgerecht met salade en fruit was lekker.

Jeroen
Reviewed on: 04/08/2023
Jeroen recommends this restaurant for: Groups

Ondanks dat we aangaven dat onze dochter een...

Ondanks dat we aangaven dat onze dochter een glutenallergie had en men ons vertelde wat er dan wel en niet gegeten kon worden, heeft ze gluten geserveerd gekregen. Ergens tussen bediening en keuken is er iets misgegaan of niet gecommuniceerd. Erg spijtig.

Laura
Reviewed on: 27/04/2024

Als ik 27€ betaal voor gerecht waar twee scampi...

Als ik 27€ betaal voor gerecht waar twee scampi en drie blokjes kip in liggen in een hoop pasta vind ik dit veel geld. Mijn tafelgenoot had lam en die was helemaal niet mals.

Marina S.
Reviewed on: 11/02/2024
Marina S. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Service was slordig. Tafeltjes staan zo dicht...

Service was slordig. Tafeltjes staan zo dicht op elkaar, je zit net niet bij elkaar op schoot. Voorgerecht gehad en voordat je goed en wel je bestek kan neerleggen werd alles weer van je tafel weggenomen.. 1 Dame kon de bestellingen van de verschillende tafels niet onthouden. 1 heer kon je niet aankijken tijdens het opnemen van de bestelling en dat bleek ook wel want hij had niet door dat wij al drinken hadden en bleef vragen wat willen jullie drinken... Kwaliteit eten was goed, maar geen omgeving om rustig te eten nee. Leuk personeel : nee

Annelies
Reviewed on: 30/06/2023

Wij stonden voor een gesloten deur...

Wij stonden voor een gesloten deur

Esther
Reviewed on: 10/06/2023
Esther recommends this restaurant for: Groups

Wij hadden het gevoel dat wij zsm weer weg...

Wij hadden het gevoel dat wij zsm weer weg moesten. Wij zaten nog niet en kregen al de menukaart aangereikt. Bestelde een fles witte wijn die verre van gekoeld was, gewoon lauw. zij konden er niks van maken omdat de meneer met de knot aangaf dat zij maar twee kleine koelkasten hadden. Als vooraf een broodje besteld, die hebben wij nooit gekregen. Binnen no time stond het hoofdgerecht en stonden binnen een uur alweer buiten. Zeer onsympathieke ober, slechte service. Wij keken uit om lekker een avondje uiteten te gaan. Wij zullen dit restaurant niet aanbevelen aan anderen.

Marion
Reviewed on: 11/05/2023
Marion recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Das Fleisch war zäh. Keine gute Reaktion des...

Das Fleisch war zäh. Keine gute Reaktion des Servicepersonals. Tische standen viel zu eng.

Magdalena P.
Reviewed on: 02/05/2023
Magdalena P. recommends this restaurant for: Groups

When we arrived (even 5 min late) w table was...

When we arrived (even 5 min late) w table was still not prepared so we had to wait for 10 minutes outside, then they eventually prepared a table but for the wrong number of people. When placing the order the waiter said, that we could not take more than 4 main courses because the kitchen won't handle it, so two people had to take the same dish. Then we wait for our food for approx 1.15h. In the end, they only brought 4 dishes and the 5th was finally ready after 25 minutes, when the rest had already eaten. The food was on the level of a medicore restaurant, the duck breast was really dry, it was impossible to cut it with a knife not even saying abt chewing it, the salmon was also dry, the side dishes were cold, overall there was not a single thing that satisfied me. When I told the waiter, about all these bloomers he offered us desserts for free, but in the end he called the manager who came and asked what she could do for us. This was an absurd because it's obvious that no one will ever offer any compensation on their own.

Carsten R.
Reviewed on: 19/05/2024
Carsten R. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Die Lage und das Ambiente ist top. Leider war...

Die Lage und das Ambiente ist top. Leider war der Service unterirdisch. Wir hatten um 18.00 Uhr eine Tisch reserviert und uns wurde beim eintreffen bereits mitgeteilt, dass wir um 19:45 den Laden wieder verlassen müssten. Getränkelieferung dauerte 15 Minuten obwohl das Lokal noch nicht voll besetzt war. Eine Getränkenachbestellung mussten wir 3x beauftragen weil einfach nichts kam. Nach 45 Minuten ist die Hauptspeisse eingetroffen, die wir verneinten, da die Vorspeise noch garnicht geliefert wurden. Der Kellner fragte dann ob wir nicht die Vorspeise nach der Hauptspeise wollten, was eigentlich schon eine Frechheit war. Insgesamt warteten wir knapp 60 Minuten auf die Tagessuppe und ein Cappachio. beides war geschmacklich ok. Dann kam die Hauptspeise, allerdings fehlten die Pommes, die er umgehend nachliefern wollte. Da das Fleisch auf einem kalten Teller serviert wurde, beschlossen wir dies zu essen, bevor es kalt wurde. Da die Pommes garnicht geliefert wurden, haben wir quasi nach dem Fleisch den Laden verlassen. Service war wirklich eine 0 von 5, das Lokal lebt anscheinend von Massentourismus und hat es nicht nötig auf den Service zu achten. Das bei einem sehr hohen Preisniveau geht leider garnicht. Wir hatten uns so auf den Abend gefreut und wurden bitterlich enttäuscht. Klare Empfehlung dieses Restaurant NICHT zu besuchen, so schön die Lage auch ist.

date score