Reviews for Brasserie Driepunt

138 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.9
138 reviews
date score
Jimmy
Reviewed on: 12/11/2023
Jimmy recommends this restaurant for: Groups

Wij zijn met 9 personen komen eten, waarvan...

Wij zijn met 9 personen komen eten, waarvan een bestelling 6 maal filet puur saignant gebakken. 3 filet puur waren doorbakken en 1 hebben we pas gekregen als bijna iedereen al klaar was met eten. Kostprijs was 39€ voor amper 200gr filet puur met saus en 3 warme kersttomaatjes. Er was zelfs geen slaatje bij. De prijs stoort mij niet maar zorg dan dat de filet puur een volwaardig stuk vlees is naar waarde gebakken.

Peggy
Reviewed on: 08/01/2023

Het eten was voortreffelijk maar de bediening...

Het eten was voortreffelijk maar de bediening minder. Meisje met bril heel opdringerig wilde ons snel naar buiten werken. Na hoofdgerecht wilde wd nog even wachten voor dessert op 10 minuten 3x komen vragen voor dessert. We zijn om 19h gearriveerd aperatief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert om 21h vertrokken. Heel spijtig dat je zo naar buiten wordt gekeken

Lief
Reviewed on: 31/10/2022

Langee...

Langee

Bart
Reviewed on: 24/07/2023

Bijna 2 uur wachten op je eten...

Bijna 2 uur wachten op je eten

Benny P.
Reviewed on: 07/11/2022
Benny P. recommends this restaurant for: Couples

Veel te lange wachten na bestelling, en dan...

Veel te lange wachten na bestelling, en dan nog een onvriendelijke reactie op mijn vraag ,zijn ze ons niet vergeten!. terwijl er andere voor gingen

Chelsea
Reviewed on: 07/11/2022
Chelsea recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

1,5 uur moeten wachten op ons eten. Onze honger...

1,5 uur moeten wachten op ons eten. Onze honger was bijna over.

Mandy
Reviewed on: 02/10/2023
Mandy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lang wachten, tafel na ons toegekomen kreeg...

Lang wachten, tafel na ons toegekomen kreeg eten eerder. Gerechten uitgedroogd. Geen uitleg.

Jessie
Reviewed on: 15/02/2023
Jessie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekkere Valentijnsmenu. Mooi en verzorgd...

Lekkere Valentijnsmenu. Mooi en verzorgd

Patricia
Reviewed on: 26/12/2023
Patricia recommends this restaurant for: Groups

prijs kwaliteit, wij betaalden de steak evenve...

prijs kwaliteit, wij betaalden de steak evenveel als in een klasse restaurant, brasserie was zelfs open op Kerstdag voor (pintjes drinkers) voor mij is dit geen restaurant maar een gewone brasserie.

Ben
Reviewed on: 04/03/2023
Ben recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Personeel was zeer vriendelijk, enkel het eten...

Personeel was zeer vriendelijk, enkel het eten liet wat te wensen over. Vlees was nog ijskoud binnenin, na teruggestuurd te hebben was het nog steeds koud in de kern… nacho’s kon je alleen bestellen in super grote portie, te veel voor 2 personen… moesten 45min wachten eer we deze op tafel kregen…

date score