Reviews for Teatro

25 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.3
25 reviews
date score
Annamaria
Reviewed on: 23/02/2024
Annamaria recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Heeel lekker en perfecte service...

Heeel lekker en perfecte service

Bart
Reviewed on: 18/02/2024
Bart recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Verfijnde gerechten, perfect samengesteld menu,...

Verfijnde gerechten, perfect samengesteld menu, gezellig kader, vriendelijke bediening en super aangepaste wijnen. Opm. toiletten zijn ok, maar zouden n upgrade mogen krijgen

Eric
Reviewed on: 11/02/2024
Eric recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Fantastisch diner Fijne bediening...

Fantastisch diner Fijne bediening

Tom
Reviewed on: 21/01/2024
Tom recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Verfijnde keuken. Goede prijs/kwaliteit-verhoud...

Verfijnde keuken. Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Vriendelijke bediening.

Anemone
Reviewed on: 30/12/2023
Anemone recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Enorm gastvrij en flexibel. Rekening houden...

Enorm gastvrij en flexibel. Rekening houden met mijn lookintoleantie (fodmap) was geen enkel probleem. Super lekker gegeten, eigentijdse keuken met Indonesische twist.

Jan V.
Reviewed on: 28/12/2023
Jan V. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker eten, prima kok, maar ook: wijnkaart...

Lekker eten, prima kok, maar ook: wijnkaart niet optimaal, te veel dure wijnen, en ook te weinig mogelijkheden om wijn per glas te bestellen. Verder was de Kerst aankleding karig.

Christiaan
Reviewed on: 17/11/2023
Christiaan recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Na bijna 20 restaurants te hebben afgegaan...

Na bijna 20 restaurants te hebben afgegaan kunnen we hier terecht met onze, inderdaad luidruchtige groep van 8 zeilkameraden. Een groep van 8 mannen combineren met een fine dining restaurant is geen evidentie. Deze nieuwkomer wilden we graag uitproberen. Gelukkig was het restaurant op deze donderdagavond niet volboekt. De algemene sfeer en uitstraling in dit restaurant is sereen en minimaal. Een goede ontvangst door de chef himself met nederlandse tongval, dat belooft ! Al meteen bij de amuse was het duidelijk dat dit top zou worden. Elke gang die we kregen was af ! Heel mooie en verfijnde combinaties maakten van de hele menu een waar genieten. 50 euro voor de aangepaste wijnen vonden we stevig dus zijn we gegaan voor een zoektocht door de atypische wijnkaart. Op het einde van dit culinair festijn strandden we op een kleine 160 euro pp., correct voor wat we hebben beleefd. We komen zeker terug maar met de vrouw des huizes, hopelijk is er dan geen groep van 8 mannen !

Steven F.
Reviewed on: 12/11/2023
Steven F. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het eten was echt superlekker en heel verfijnd....

Het eten was echt superlekker en heel verfijnd. Het interieur was rustgevend. Er was veel tijd tussen de verschillende gangen, wat helemaal in orde is op een avond waarop je kiest om een degustatiemenu te gaan eten. Enkele collega's moesten echter hun laatste trein halen, wat op het einde een klein beetje 'stress' gaf. Dit restaurant is in elk geval een aanwinst en een bezoek aan Teatro is zeker voor herhaling vatbaar.

leentje
Reviewed on: 12/11/2023
leentje recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Mooi , rustig interieur. Vriendelijke verwelkom...

Mooi , rustig interieur. Vriendelijke verwelkoming en bediening. Gevarieerd samengesteld menu met een touch uit Indonesie.

Philippe
Reviewed on: 05/11/2023
Philippe recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Kleine maar heel lekkere gerechtjes met bijzond...

Kleine maar heel lekkere gerechtjes met bijzondere smaken. Ook de aangepaste wijnen werden erg gesmaakt. Ongedwongen sfeer, goede en duidelijke toelichtingen bij de gerechtjes en wijnen. Prima avond!

date score