Reviews for May's

139 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.1
139 reviews
date score
Hilde
Reviewed on: 05/08/2023
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Slechte coördinatie van de bediening, gerechten...

Slechte coördinatie van de bediening, gerechten komen te laat of helemaal niet of zijn koud. Kwaliteit van de gerechten is dalende vergeleken met vroeger. De afrekening klopte niet

Erna
Reviewed on: 26/01/2023
Erna recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

het eten was lekker maar... te veel lawaai,...

het eten was lekker maar... te veel lawaai, te laat aperitief zodat het eten al kwam voor we tijd hadden die op te drinken en de rekening klopt niet. Kan beter dus

Ilse
Reviewed on: 25/09/2023
Ilse recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten MAAR ZOVEEL LAWAAI BINNEN. Zonde......

Lekker eten MAAR ZOVEEL LAWAAI BINNEN. Zonde...

Els
Reviewed on: 04/01/2023
Els recommends this restaurant for: Groups

Vriendelijke bediening maar eten was veel betaa...

Vriendelijke bediening maar eten was veel betaald voor weinig kwaliteit. Ik bestelde wok met oestersaus en cashewnoten. Bovenop vroeg ik nog een extra portie groenten omdat ik geen rijst mag eten. De portie in mijn bord was zo klein dat ik ervan uitging dat men de extra groenten nog moest brengen. Dat bleek niet zo te zijn. Dan vraag ik me af wat je krijgt al je deze schotel besteld zonder extra groenten?? Enkele cashewnoten met wat scampi? De variatie van groenten was ook echt triestig, zo wat het overgroten merendeel grof gesneden ajuin. Nee, sorry, de mensen van de bediening deden hun best, vandaar de fooi maar kwaliteit van het overprijsde eten was echt lamentabel.

Koen
Reviewed on: 28/11/2022
Koen recommends this restaurant for: Couples

te duur voor de geleverde kwaliteit...

te duur voor de geleverde kwaliteit

Tom
Reviewed on: 26/07/2023
Tom recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Vriendelijke, beleefde en enthousiaste medewerk...

Vriendelijke, beleefde en enthousiaste medewerkers met fantastisch lekker eten … TOP!

Rob
Reviewed on: 31/05/2023
Rob recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijk, behulpzaam en lekker eten. Restaur...

Vriendelijk, behulpzaam en lekker eten. Restaurant zat goed vol dus soms wat luidruchtig.

Hedwig
Reviewed on: 23/08/2023
Hedwig recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Leuke plek en vriendelijk personeel...

Leuke plek en vriendelijk personeel

Benedikte
Reviewed on: 15/07/2023
Benedikte recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was lekker, maar 35 euro voor portie Thaisd...

Het was lekker, maar 35 euro voor portie Thaisd mosselen vonden wij wel te prijzig. We werden verteld dat dit een suggestie was; stond niet op de kaart. We namen aan dat de prijs in de prijsklasse van de andere gerechten lag..

Amy
Reviewed on: 06/04/2023
Amy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening....

Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening. Aanrader!

date score