Reviews for Da Costa

237 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.7
237 reviews
date score
Nadia
Reviewed on: 17/06/2024
Nadia recommends this restaurant for: Groups

De hapjes, voorgerecht en tussengerecht waren...

De hapjes, voorgerecht en tussengerecht waren zeker lekker, maar de service en wachttijd waren voor een restaurant dat een 12/20 in de gault millau heeft rampzalig. 1 kok die echt alles moest doen (nadeel open keuken) met 2 zeer jonge, onervaren zaalmedewerkers die het merendeel van de tijd stonden te lummelen. Er werd ons een verkeerde fles wijn gebracht, die we wel proefden (onze fout) en uiteindelijk wel opdronken. Als excuus werd dan gezegd dat het een andere muscat was, maar het bleek een totaal andere wijn te zijn. We waren er om 19h en ik denk dat we rond 22h15 ons hoofdgerecht hadden. De helft van de zaal had toen nog geen hoofdgerecht gezien. Het bijgerecht dat bij het hoofgerecht hoorde, kwam nadat we ons hoofdgerecht al op hadden. Ondertussen kwam er hulp toegesneld (nog een jonge zaalmedewerker), maar deze kon evenzeer de kok niet helpen. Integendeel nu stonden ze met 3 te lummelen. Het leek bijna of we in een verborgen camera programma waren beland. In ons gezelschap zat toevallig een chef-kok en deze kon het echt niet meer aanzien. Hij sprak het personeel er op aan, waarop zij hun baas belden. Ondertussen hoorden we het excuus: “het is lang geleden dat we nog een menu aanboden” (terwijl er een 6-gangen menu op de kaart staat en wij slechts 4 gangen bestelden: resto days menu + 1 extra gerecht). De baas kwam 15 minuten later aan (vermoedelijk van een ander restaurant) om in zijn eigen woorden “de boel te redden”. We hebben vriendelijk bedankt voor het dessert, kregen weliswaar een korting, maar hier zien ze ons nooit meer terug.

Chung Sai
Reviewed on: 03/06/2024
Chung Sai recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke ontvangst.We hebben de 6 gangen...

Vriendelijke ontvangst.We hebben de 6 gangen menu genomen met aangepaste wijnen.Het eten was top,combinatie met de kruiden ook.Komen zeker terug.

Kim
Reviewed on: 03/05/2024
Kim recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Moeilijk te vinden restaurant. Weinig volk,...

Moeilijk te vinden restaurant. Weinig volk, restaurant was redelijk leeg wat een vreemde sfeer gaf. Eten was ok, maar prijs-kwaliteit niet overtuigend. Weinig flexibiliteit in wijnkeuze per glas.

Betty
Reviewed on: 29/04/2024
Betty recommends this restaurant for: Gastronomy, Price/quality

Heel créatif, zeer geraffineerd...

Heel créatif, zeer geraffineerd

Heidi
Reviewed on: 05/04/2024
Heidi recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker gegeten: keer op keer lekker en verrasse...

Lekker gegeten: keer op keer lekker en verrassend. Da Costa stelt nooit teleur.

Hugo
Reviewed on: 31/03/2024
Hugo recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heerlijke gerechtjes met uitgelezen wijnen...

Heerlijke gerechtjes met uitgelezen wijnen in een gezellig kader, attente en vriendelijke bediening. Zeer aanbevolen!

Ingrid
Reviewed on: 22/03/2024
Ingrid recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

super lekkere keuken! smaken zijn top !!!...

super lekkere keuken! smaken zijn top !!!

Bart
Reviewed on: 18/03/2024
Bart recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker eten, prima wijn. Wel relatief kleine...

Lekker eten, prima wijn. Wel relatief kleine porties en vrij veel tijd tussen de verschillende gangen.

Dagmar
Reviewed on: 03/03/2024
Dagmar recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

Het eten dat geserveerd werd op het bord, wanne...

Het eten dat geserveerd werd op het bord, wanneer het geserveerd werd, was voortreffelijk. Maar ze zeggen dat honger de beste saus is en ik kan niet beoordelen hoezeer mijn smaak getriggerd werd door honger gezien we meer dan 5 uur aan tafel gezeten hebben voor het standaard menu. De wachttijden tussen de gerechten waren onaangenaam lang. Het viel ons op dat vanaf het moment dat de chef aanwezig was in de zaak de bediening minder met hun vingers stond te draaien en minder babbelden met elkaar, maar ook effectief doorwerkten.

Kurt
Reviewed on: 02/03/2024
Kurt recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Zeer lekker, verrassend en verfijnd menu. ...

Zeer lekker, verrassend en verfijnd menu. Zowel de smaken als de presentatie zijn top. Deze chef-kok heeft onze verwachting ver overtroffen. De bediening is ook professioneel, maar tegelijk vriendelijk en vlot. We namen het 6-gangen menu met aangepaste wijnen. Ook de wijnen waar stuk voor stuk toppers en de glazen worden mooi gevuld. De info bij de wijn en bij de gerechten is uitgebreid. Zeer fijn! Enige minpunt is het pand, er mist gezellig warm licht, er zijn geen gordijnen, geen tapijt en de muziek komt enkel van ergens uit de (open) keuken. Dit restaurant heeft alvast op culinair creatief vlak een kans om mee te gaan spelen met de toppers, maar dan dient de inrichting van het restaurant wel aangepakt te worden. Wij komen zeker nog terug.

date score