Reviews for Da Costa

227 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.7
227 reviews
date score
Tommy
Reviewed on: 25/12/2023
Tommy recommends this restaurant for: Groups

eten heel erg lekker maar daar is ook alles...

eten heel erg lekker maar daar is ook alles mee gezegd.... De bediening was rampzalig, alle lampjes op tafel leeg, wc heel erg vuil. Als ik meld dat de wc vuil is, krijg ik de feedback "dat het wel mee valt". Niemand vroeg of het gesmaakt heeft, we hebben 5x moeten vragen of iemand wijn wil bij schenken, enz, enz... Heel erg jammer, want het eten was lekker, maar ik kom er nooit meer na deze ervaring.

Vera
Reviewed on: 24/12/2023
Vera recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Heel lekker eten en superbediening...

Heel lekker eten en superbediening

Krista
Reviewed on: 18/12/2023
Krista recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker! Frisse gerechtjes, geen te zware sauzen...

Lekker! Frisse gerechtjes, geen te zware sauzen, wij komen zeker terug!

jenko
Reviewed on: 07/12/2023
jenko recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer tevreden, zoals elke keer eigenlijk. Zeer...

Zeer tevreden, zoals elke keer eigenlijk. Zeer lekker eten en geweldige bediening!

An
Reviewed on: 30/10/2023
An recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

zeer lekkere en verrassende gerechtjes wel...

zeer lekkere en verrassende gerechtjes wel jammer dat de website niet up to date is zelfs de menukaart op tafel was niet up to date, jammer want je betaald al snel 130 euro per persoon

Chris
Reviewed on: 29/10/2023
Chris recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Voor deze prijs mag het iets meer zijn. Eten...

Voor deze prijs mag het iets meer zijn. Eten was simpel, maar lekker. Inkleding ondermaats, koud, geen sfeer. Op andere plaatsen krijg je meer waar voor uw geld. Zeer onbeleefde baas! Reservatie om 18u30. Na wandeling van het hotel waren we een kwartier vroeger aangekomen. De ober liet ons binnen en kreeg dan van de ‘baas’ tegen zijn voeten dat ze wel pas om 18u30 open gaan en dat hij ons eigenlijk niet binnen mocht laten. Dit is echt not done!

Rosa
Reviewed on: 23/10/2023
Rosa recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer tevreden, Ze hebben alles met z’n tweeën...

Zeer tevreden, Ze hebben alles met z’n tweeën gedaan en wat waren ze goed. Het eten zelf was heel erg lekker en wat was het een fijn restaurant om gezellig te zitten.

INGRID
This review is written after a reservation for the RestoDays - 28ème édition
Reviewed on: 22/10/2023
INGRID recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het eten was zeer lekker. Het restaurant is...

Het eten was zeer lekker. Het restaurant is gezellig en de bediening uitzonderlijk efficiënt en vriendelijk. Wij vonden het ongelooflijk dat alles werd gerund door slechts 1 man in de keuken en 1 in de zaal. Heel veel respect voor deze twee jonge mensen!

Joey
Reviewed on: 18/10/2023
Joey recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Er werd rekening gehouden met alle wensen....

Er werd rekening gehouden met alle wensen. Was lekker,maar het mocht er wat warmer zijn.

Nathalie
Reviewed on: 15/10/2023
Nathalie recommends this restaurant for: Groups

Bediening was onderbemand...

Bediening was onderbemand

date score