Reviews for Tranquilo

66 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.2
66 reviews
date score
Lorna
Reviewed on: 02/06/2023

Restaurant was closed...

Restaurant was closed

Nele
Reviewed on: 18/05/2023

Het was niet open....

Het was niet open.

Jill
Reviewed on: 18/05/2023

Reserved for 9, turns out the restaurant was...

Reserved for 9, turns out the restaurant was closed and I wasn't informed, so we had to find a last minute restaurant for a big group.

Gert
Reviewed on: 23/04/2023
Gert recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Je bestelt aperitief, voorgerecht en hoofdgerec...

Je bestelt aperitief, voorgerecht en hoofdgerecht en dan brengen ze alles tegelijkertijd! Wanneer je opmerking maakt, krijg je als antwoord, je hebt dit toch besteld … Resultaat, 1 gerecht was koud! Tafel naast ons was ook niet tevreden. En de burrito (18€) zat vol rijst!

Monique
Reviewed on: 22/04/2023
Monique recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

De dienster gedroeg zich zeer hooghartig, dat...

De dienster gedroeg zich zeer hooghartig, dat ze geen Nederlands noch Frans kon vond ze blijkbaar niet erg - de klant moet zich maar aanpassen - dan blijkt de wijnkaart niet in orde te zijn - weer op diezelfde arrogante manier blijkt er enkel maar huiswijn te zijn, een glimlach kon er nooit af. W ij hadden een "fiësta" of "tasting" menu genomen, zeer pover allemaal - omdat we een aperitiefje hadden genomen vroegen we er een knabbeltje bij, nachos met 3 dipsausjes maar blijkt de starter van het menu ook nog eens nachos te zijn (maar dan warm)... de quesadillas (3 stuks waarvan 2 dezelfde) hadden geen smaak en weinig gevuld - we hebben al veel betere quesadillas gegeten! En dan de tacos, 3 mini wafeltjes of zoiets, helemaal geen taco!!! Koffie was ook niet mogelijk want ze geven geen warme dranken, en dan blijkt de rekening nog eens foutief te zijn, wij komen daar nooit meer terug!

Marie
Reviewed on: 05/04/2023
Marie recommends this restaurant for: Groups

Zeer slechte afzuiging, de geur zat tot in...

Zeer slechte afzuiging, de geur zat tot in onze jas en kleren. De bediening was vriendelijk!

Johan
Reviewed on: 31/03/2023
Johan recommends this restaurant for: Groups

Slechte drankkaart/ weinig eten...

Slechte drankkaart/ weinig eten

Sofie
Reviewed on: 22/03/2023
Sofie recommends this restaurant for: Groups

Ik vond het persoonlijk wat ongemakkelijk met...

Ik vond het persoonlijk wat ongemakkelijk met momenten. Ook nogal aan de dure kant in verhouding tot wat we kregen. We kozen voor de sharing menu. Fijn, maar toch beperkt in bepaalde opzichten. Doordat we met drie personen waren, kregen we telkens dubbele portie van een soort quesadilla en taco en een "enkele" portie als "derde". De nacho's waren heel lekker, maar de rest heb ik al elders gegeten voor lagere prijs en dezelfde ideeën/recepten/smaak. Het restaurant was wel in bijpassende stijl, dat was wel leuk. Wat we aten, kregen we ook geen uitleg bij. Beetje ongemakkelijk gezien een persoon moest "voorproeven" om te voorkomen dat de vegetariër vlees zou krijgen. Zou ik niet moeilijk over doen als er weinig vegetarische opties waren, een uitleg had de ongemakkelijkheid gewoon voorkomen. Ik zou het onthouden voor een snack in de buurt.

Peter
Reviewed on: 19/03/2023
Peter recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

aangename atmosfeer, lekker eten en goede bedie...

aangename atmosfeer, lekker eten en goede bediening

Anne
Reviewed on: 05/03/2023
Anne recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker eten en vriendelijke bediening. Wij...

Lekker eten en vriendelijke bediening. Wij hadden het menu, maar dit was maar net voldoende. Voor de rest niets op aan te merken!!

date score