Reviews for Tot Straks

301 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
301 reviews
date score
Erik R.
Reviewed on: 22/07/2024
Erik R. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Aangenaam ontvangst Geweldige bediening en...

Aangenaam ontvangst Geweldige bediening en een garçon die zij job tot in de puntjes kent. Hier komen we zeker terugkomen.

annemie l.
Reviewed on: 22/07/2024
annemie l. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

aangenaam en lekker , voor een mooie prijs....

aangenaam en lekker , voor een mooie prijs.

Anita
Reviewed on: 15/07/2024
Anita recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening, stijlvol. Eten.verzorgd...

Vriendelijke bediening, stijlvol. Eten.verzorgd en.lekker

Willem
Reviewed on: 26/06/2024
Willem recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Uitstekende bediening, vriendelijkheid en behul...

Uitstekende bediening, vriendelijkheid en behulpzaam.

Ann
Reviewed on: 23/06/2024
Ann recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Een lekker keuzemenu voor een zeer schappelijke...

Een lekker keuzemenu voor een zeer schappelijke prijs. We hebben genoten!

Lindsey
Reviewed on: 16/06/2024
Lindsey recommends this restaurant for: Groups

Vraag mij niet hoe het eten is als je dan reage...

Vraag mij niet hoe het eten is als je dan reageert op de feedback met “tja, ieder zijn eigen smaak”, de pepersaus was duf, een knorr potje heeft betere smaak. We krijgen met 3 personen een portie frieten die je ook krijgt voor 2 personen, maar als je dan extra vraagt, wordt er een supplement van €3 aangerekend? De cava was ondermaats en de forel zeker niet dagvers (werd dan ook gecamoufleerd met citroen..). Zeer lange wachttijden ook. Tot straks wordt tot nooit meer, jammer…

Dominique
Reviewed on: 12/05/2024
Dominique recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Accueil très sympathique, endroit idéal. La...

Accueil très sympathique, endroit idéal. La carte est bien complète et à un excellent rapport qualité prix. Parfait aussi avant un concert au Sportpaleis (horaire d'ouverture et efficacité du service). A une prochaine fois !

Wendy
Reviewed on: 11/05/2024
Wendy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel lekker gegeten en super vriendelijk person...

Heel lekker gegeten en super vriendelijk personeel.

Yvette
Reviewed on: 22/04/2024
Yvette recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Zeer vlotte communicatie ivm gluten intoleranti...

Zeer vlotte communicatie ivm gluten intolerantie. Ruim assortiment ter vervanging. Extra warm vleesaanbod zou welkom zijn.

Brenda
Reviewed on: 08/04/2024
Brenda recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten en vriendelijke bediening aan een...

Lekker eten en vriendelijke bediening aan een democratische prijs.

date score