Reviews for 't Oud Clooster

372 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
372 reviews
date score
Mario
Reviewed on: 28/05/2024
Mario recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Aangenaam vertoeven en lekker eten....

Aangenaam vertoeven en lekker eten.

Ann
Reviewed on: 26/05/2024
Ann recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Duidelijke alergenenkaart, vriendelijk personee...

Duidelijke alergenenkaart, vriendelijk personeel, lekker eten.

Isabel
Reviewed on: 21/05/2024
Isabel recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

vriendelijke bediening; zalig terrasje; lekker...

vriendelijke bediening; zalig terrasje; lekker eten

Cis
Reviewed on: 21/05/2024
Cis recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

We zijn hier al vele malen komen eten en komen...

We zijn hier al vele malen komen eten en komen telkens meer dan voldaan buiten. De service is vriendelijk en vlot en het personeel is heel aangenaam. Het eten is heerlijk (ik raad garnaalkroketten en de rundsbrochette met roquefort aan) en ze hebben een wijde kaart dranken cocktails en softdrinks. Ook is het een heel gezellig restaurantje met een fijn terras, zeker de moeite waard om heen te gaan.

Melissa
Reviewed on: 21/05/2024
Melissa recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

We had a wonderful dinner with excellent servic...

We had a wonderful dinner with excellent service. Our waiters were kind to advise on their recommendations and to help with the menu since we only speak English. All the food was delicious and freshly made. There was a nice selection of beer as well. We would definitely come back if visiting Ghent again.

Jan S.
Reviewed on: 20/05/2024
Jan S. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Goede tafel, lekker eten, goede bediening,...

Goede tafel, lekker eten, goede bediening, betaalbare prijs

Nicolas
Reviewed on: 20/05/2024
Nicolas recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Bijzonder vlotte service. Heel vriendelijke...

Bijzonder vlotte service. Heel vriendelijke personeel. En gewoon lekkere kaart. En een toffe patio. Kortom: heel tevreden. Een adresje waar we graag zullen keren.

Yvonne L.
Reviewed on: 19/05/2024
Yvonne L. recommends this restaurant for: Groups

Super mooie locatie, vriendelijk personeel,...

Super mooie locatie, vriendelijk personeel, mooie/nette kamers en en heerlijk ontbijt!

Annemarie S.
Reviewed on: 19/05/2024
Annemarie S. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Mooi authentiek restaurant, zeer goede service...

Mooi authentiek restaurant, zeer goede service en heerlijk gegeten!

ben
Reviewed on: 19/05/2024
ben recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekkere brasseriekeuken zonder franjes. Zeer...

Lekkere brasseriekeuken zonder franjes. Zeer betaalbaar. Uitstekende bediening. Ongedwongen sfeer. Meer moet dat niet zijn. Wie in de Gentse binnenstad vertoeft kan ik van harte dit restaurant aanbevelen.

date score