Reviews for Yalla Yalla Gent

533 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.1
533 reviews
date score
Griet
Reviewed on: 01/07/2023
Griet recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Verrassend lekker, wel heel spijtig dat er...

Verrassend lekker, wel heel spijtig dat er niets authentiek was. Niets wees erop dat het een niet Westers restaurant is

Margit
Reviewed on: 23/01/2024
Margit recommends this restaurant for: Groups

Kwaliteit van het eten was beneden peil. Geen...

Kwaliteit van het eten was beneden peil. Geen aanrader.

Sophie
Reviewed on: 08/01/2022

Op de site staat er als je reserveert dat uw...

Op de site staat er als je reserveert dat uw tafel 2u voor u is. Wij waren wat later en ons tafel was weggegeven. Had het niet op de site gestaan dat de tafel 2u werd bijgehouden, ik had gebeld dat we later waren (dat doe ik normaal als ik reserveer en later ben). Maar om dan daar toe te komen en te horen dat we daar niet eens kunnen eten zonder alternatief, of zonder mij iets te laten weten, vind ik beneden alles. Voeg dan iets toe bij het reservatiesysteem dat als je 10min te laat bent je de tafel kwijt bent. Maar niet dat ze 2u voor u is als ze wordt weggegeven.

Guido
Reviewed on: 29/11/2023

De gegrilde bloemkool was niet te eten. Alsof...

De gegrilde bloemkool was niet te eten. Alsof er elastieken in zaten. De ovenaardappelen waren rubberachtig. De zaal was nagenoeg leeg, maar we werden aan de deur gezet. Telkens er iemand binnen kwam of buiten ging kregen we een ijskoude wind op ons.

Maayken
Reviewed on: 26/01/2023
Maayken recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

De tafels staan veel te dicht bij elkaar. Tevee...

De tafels staan veel te dicht bij elkaar. Teveel lawaai, moeilijk om een gesprek te voeren of de buren horen mee.

Greet
Reviewed on: 21/04/2023
Greet recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Na lang aan dringen tafeltje van 2 gekregen...

Na lang aan dringen tafeltje van 2 gekregen ipv aan venster, ( wij waren daar om 18.30u en eerste aanwezige klanten. Blijkbaar moet je dit bij reservatie vermelden,zei ze. En dan kregen we nog melding dat we tegen 20 u voort moeten gaan. Ook porties waren merkelijk kleiner dan week ervoor.

Rezgar
Reviewed on: 15/02/2022

Bloemkool super hard en droog...

Bloemkool super hard en droog

Line
Reviewed on: 15/04/2024
Line recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Er werd geen rekening gehouden met opmerking...

Er werd geen rekening gehouden met opmerking die ik bij reservatie schreef. De hummus was niet goed gekruid. Porties kleiner dan vroeger. De cheesecake was met thijm en erg veel thijm. Bediening was verward...

Mieke
Reviewed on: 20/06/2023
Mieke recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Super lekker eten en vriendelijke bediening;...

Super lekker eten en vriendelijke bediening; prijs,kwaliteit : Top

Dimitry
Reviewed on: 09/04/2023
Dimitry recommends this restaurant for: Couples

1 van de gerechten werd koud opgediend en moest...

1 van de gerechten werd koud opgediend en moest warm zijn. Een 2de maal opgewarmd was beter, maar nog steeds koud aan de binnenkant. Dit doet ons toch twijfelen aan de versheid van de gerechten. Alsook de batatas waren een opgewarmd gerecht. Al bij al niet zo een goed eerste kennismaking.

date score