Reviews for Himalaya

69 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
69 reviews
date score
Zoë
Reviewed on: 25/09/2020
Zoë recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel lekker eten, correcte bediening...

Heel lekker eten, correcte bediening

Monia
Reviewed on: 25/09/2020
Monia recommends this restaurant for: Couples

Zeer lekker eten, voelde me even terug in Nepal...

Zeer lekker eten, voelde me even terug in Nepal! Thali Kathmandu is zeker en aanrader! Vriendelijke bediening.

Julien
Reviewed on: 12/10/2020
Julien recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker, vriendelijke bediening....

Lekker, vriendelijke bediening.

David
Reviewed on: 15/10/2020
David recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten & vriendelijke service....

Lekker eten & vriendelijke service.

Marisa
Reviewed on: 19/10/2020
Marisa recommends this restaurant for: Couples

Het eten was super lekker. Eén minpuntje, we...

Het eten was super lekker. Eén minpuntje, we hadden nog maar onze apero gekregen en het eten was er al. In het vervolg even te wachten tot hij op is.

Toon
Reviewed on: 30/05/2021
Toon recommends this restaurant for: Couples

Lekker eten , goede bediening :)...

Lekker eten , goede bediening :)

Katia
Reviewed on: 25/07/2021
Katia recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

lekker eten, fijn kader...

lekker eten, fijn kader

Yves
Reviewed on: 13/08/2021
Yves recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel goede kwaliteit van de gerechten , zeer...

Heel goede kwaliteit van de gerechten , zeer goede kruiding , vriendelijk personeel en snel bedient. Beste Indisch restaurant tot hiertoe .

Nicole
Reviewed on: 20/11/2021
Nicole recommends this restaurant for: Couples

Aardige mensen, veel keuze en heerlijk gegeten....

Aardige mensen, veel keuze en heerlijk gegeten.

Wouter
Reviewed on: 22/12/2021
Wouter recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

De kwaliteit van het eten was schitterend!...

De kwaliteit van het eten was schitterend! Maar: 1.Er werd niet gevraagd naar een covid certificaat (wat verplichti is). Dat gaf me absoluut geen veilig gevoel 2.De wachttijd (tafel toewijzing, bestelling opnemen) was erg lang

date score