Reviews for Brasserie Driepunt

126 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
126 reviews
date score
Ann
Reviewed on: 15/04/2024
Ann recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Hier kan je altijd terecht voor een lekkere...

Hier kan je altijd terecht voor een lekkere lunch of diner. Steeds vriendelijke ontvangst. ook bij niet reserveren wordt er altijd moeite gedaan om je toch te bedienen. Zeer lekker eten voor een eerlijke prijs. Zeer vlotte bediening zonder dat je je gehaast moet voelen.

Elke
Reviewed on: 08/04/2024
Elke recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel vriendelijke bediening...

Heel vriendelijke bediening

Christel P.
Reviewed on: 31/03/2024
Christel P. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goede kwaliteit vriendelijke bediening...

Goede kwaliteit vriendelijke bediening

Dorien A.
Reviewed on: 30/03/2024
Dorien A. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Alles was ok...

Alles was ok

Ann
Reviewed on: 18/03/2024
Ann recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Ik kom zeer graag in deze brasserie omdat je...

Ik kom zeer graag in deze brasserie omdat je steeds zeer vriendelijk wordt ontvangen en het eten is zeer lekker en voor een eerlijke prijs.

Johan
Reviewed on: 11/03/2024
Johan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Rustig waardoor men kan praten met vrienden,...

Rustig waardoor men kan praten met vrienden, de bediening was jong en zal nog moeten groeien

Kelly
Reviewed on: 04/03/2024
Kelly recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Heel goede service, heel kindvriendelijk voor...

Heel goede service, heel kindvriendelijk voor onze 4 kinderen. Alsook. Goede bediening en lekker eten.

Rayah
Reviewed on: 01/03/2024
Rayah recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Prijskwaliteit top, vriendelijk personeel,...

Prijskwaliteit top, vriendelijk personeel, zeer lekker gegeten.

Zoé V.
Reviewed on: 25/02/2024
Zoé V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Super bediening! We werden rustig getafeld...

Super bediening! We werden rustig getafeld en direct gevolgd door het aperitiefje dat verzocht was bij de reservatie. Mijn moeder vond het geweldig om zo haar verjaardagsdiner in te zetten!

Yvo
Reviewed on: 19/02/2024
Yvo recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker, vriendelijke bediening, gezellig......

Lekker, vriendelijke bediening, gezellig...

date score