Reviews for Grand Café De 12e Oogst

802 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.1
802 reviews
date score
gery
Reviewed on: 08/01/2018
gery recommends this restaurant for: Couples

Was heel lekker en vriendelijke bediening en...

Was heel lekker en vriendelijke bediening en lekker eten .

Maite
Reviewed on: 10/01/2018
Maite recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Komen hier al enige tijd. Leuk, verrassend...

Komen hier al enige tijd. Leuk, verrassend & trendy. Alleen zou ik zorgen dat het eten/drankjes sneller komt. Begrijp dat jullie met verse producten werken en dit wel wat tijd vraagt maar ietsje sneller al de nacho's ofzo opdienen stilt de 1e honger en geeft zin in meer. Voor de rest heel goed bezig met altijd zeer lekkere gerechten!

Sven
Reviewed on: 16/01/2018
Sven recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Rustig maar uitgebreid kunnen genieten van...

Rustig maar uitgebreid kunnen genieten van het sharing food menu. Heel fijne bediening. in een mooie zaak. Weinig volk wel op een zondagmiddag, maar voor de sfeer komen we nog eens terug op een zaterdagavond.

kathleen
Reviewed on: 20/01/2018
kathleen recommends this restaurant for: Groups, Kids

geen brood bij het voorgerecht aardappelen...

geen brood bij het voorgerecht aardappelen waren niet gaar sharingmenu is eigenlijk gewoon een menu die op 1 groot bord opgediend wordt en die je dan zelf mag opscheppen personeel een beetje té vriendelijk

David
Reviewed on: 23/01/2018
David recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Klant had allergie voor champignons. Vraagt...

Klant had allergie voor champignons. Vraagt nieuwe portie zonder champignons en beide schotels worden afgerekend aan 28,5 euro. Ik had minstens korting verwacht.

Sofie
Reviewed on: 04/02/2018
Sofie recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer tevreden!...

Zeer tevreden!

Sarah
Reviewed on: 04/02/2018
Sarah recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

lekker eten en vriendelijk personeel...

lekker eten en vriendelijk personeel

Raf
Reviewed on: 12/02/2018
Raf recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Excellent eten en originele gerechten. Hier...

Excellent eten en originele gerechten. Hier eten is altijd een aangename ervaring. Super vriendelijke servicz.

Heleen
Reviewed on: 15/02/2018

Wij hadden online gereserveerd, maar toen wij...

Wij hadden online gereserveerd, maar toen wij aankwamen bleek dat je enkel een menu kon nemen terwijl wij daar geen tijd voor hadden en dus ook niet op voorzien waren!

Wilfried
Reviewed on: 18/02/2018
Wilfried recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was een andere formule dan een doorsnee...

Het was een andere formule dan een doorsnee restaurant . Fijne ervaring

date score