Reviews for Ter Heide

27 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.7
27 reviews
date score
Marie-Thérèse
Reviewed on: 25/02/2024
Marie-Thérèse recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Rustig, mooi kader - vlotte en vriendelijke...

Rustig, mooi kader - vlotte en vriendelijke klantvriendelijke bediening- prijs/kwaliteit OK !

Harald
Reviewed on: 18/02/2024
Harald recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Vriendelijke service in mooie omgeving en menu...

Vriendelijke service in mooie omgeving en menu was lekker

Nicole
Reviewed on: 18/02/2024
Nicole recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Top gegeten, zeer lekker en tevens een prima...

Top gegeten, zeer lekker en tevens een prima bedienning. Heel mooie en gezellige sfeer in het restaurant. Het valentijnsmenu was uitstekend. Top , doe zo verder.

Bart B.
Reviewed on: 18/01/2024
Bart B. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

zeer vriendelijke et hartelijke ontvangst......

zeer vriendelijke et hartelijke ontvangst... ook tijdens de hele maaltijd... lekker eten en goede wijn.

Marie-Thérèse
Reviewed on: 17/11/2023
Marie-Thérèse recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Klantvriendelijk- goede prijs/kwaliteit - gezel...

Klantvriendelijk- goede prijs/kwaliteit - gezellig kader

Frank
Reviewed on: 08/11/2023
Frank recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We kregen een gezellige en rustige plaats ondan...

We kregen een gezellige en rustige plaats ondanks dat er veel volk was. Heel vriendelijk personeel. Mijn vriend gaf een fooi omdat we zo tevreden waren. Eten super. Het is nu de derde keer op een jaar dat ik bij jullie te gast ben met andere vriend en het zal niet de laatste keer zijn.

Christiane
Reviewed on: 25/09/2023
Christiane recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Tevreden over de kwaliteit van het eten en...

Tevreden over de kwaliteit van het eten en de service!

Christiane
Reviewed on: 25/09/2023
Christiane recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Tevreden over de kwaliteit van het eten en...

Tevreden over de kwaliteit van het eten en de service!

Marie-Thérèse
Reviewed on: 24/09/2023
Marie-Thérèse recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

We kozen à la carte. Mijn tafelgenoten en...

We kozen à la carte. Mijn tafelgenoten en ikzelf vonden de bereidingen heel lekker en mooi gepresenteerd. Het mooie kader en de rustige sfeer die er steeds heerst, maken tafelen daar heel aangenaam en dit in combinatie met de gewaardeerde klantvriendelijkheid. Kortom : een aanrader !

Marie-Thérèse
Reviewed on: 24/09/2023
Marie-Thérèse recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

We kozen à la carte. Mijn tafelgenoten en...

We kozen à la carte. Mijn tafelgenoten en ikzelf vonden de bereidingen heel lekker en mooi gepresenteerd. Het mooie kader en de rustige sfeer die er steeds heerst, maken tafelen daar heel aangenaam en dit in combinatie met de gewaardeerde klantvriendelijkheid. Kortom : een aanrader !

date score