Reviews for L'artista

109 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.0
109 reviews
date score
Lore
Reviewed on: 12/07/2024
Lore recommends this restaurant for: Groups

Het duurde meer als een uur voor we onze bestel...

Het duurde meer als een uur voor we onze bestelling kregen. De bediening was heel onvriendelijk. Om 09.30 kregen we ook abrupt de rekening. "Hier de rekening we gaan sluiten" opnieuw met een heel onvriendelijk toon door de bedienster. Dit is geen manier van mensen ontvangen!

Evy
Reviewed on: 30/06/2024
Evy recommends this restaurant for: Groups

Heerlijk genieten, mooie setting. Zalig lekker,...

Heerlijk genieten, mooie setting. Zalig lekker, vriendelijke bediening.

Flavie
Reviewed on: 24/06/2024
Flavie recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

heel lekker, gezellig en hoewel druk, ook fijne...

heel lekker, gezellig en hoewel druk, ook fijne bediening

Bart
Reviewed on: 24/06/2024
Bart recommends this restaurant for: Groups

pasta met balletjes mochten meer gekruid zijn,e...

pasta met balletjes mochten meer gekruid zijn,en de opdieners hadden aan de klant moeten vragen of ze kaas en brood erbij hadden gewild,en ik vroeg voor desserts sabayon,en dat deden ze niet meer omdat het teveel werk is,wel straf he,hoe kunnen ze klanten nu behouden als ze weinig moeite doen,niet moeilijk dat sommige restaurant dan stoppen,klant is voro sommige weinig meer waard

Sinya
Reviewed on: 23/06/2024
Sinya recommends this restaurant for: Couples

Jammer genoeg vond ik het geen aangename ervari...

Jammer genoeg vond ik het geen aangename ervaring. Ons voorgerecht stond 10 minuten op tafel, was 3/4 op toen onze pizza al aankwam....de scampi's van het voorgerecht was ook best hard van textuur (taai?) en de tartaar was hoofdzakelijk mayonaise. Het deeg van de pizza was lekker maar de ingrediënten hadden weinig smaak (pizza met aubergine), calzone was in orde.. Ik had eerder gedaan met eten dan mijn partner, van zodra hij gedaan had kwamen ze al onmiddellijk onze borden weg halen (zijn laatste hap was nog niet eens volledig weggeslikt), ik voelde mij hierdoor wel wat opgejaagd... nochtans zat er niet zoveel volk in de zaak. We zaten ook aan een tafeltje voor een openstaand raam waarlangs ze zich steeds tussenwurmde om naar het terras te gaan... vond ik ook niet zo aangenaam. Jammer, maar wij komen niet terug.

Sinya
Reviewed on: 23/06/2024
Sinya recommends this restaurant for: Couples

Jammer genoeg vond ik het geen aangename ervari...

Jammer genoeg vond ik het geen aangename ervaring. Ons voorgerecht stond 10 minuten op tafel, was 3/4 op toen onze pizza al aankwam....de scampi's van het voorgerecht was ook best hard van textuur (taai?) en de tartaar was hoofdzakelijk mayonaise. Het deeg van de pizza was lekker maar de ingrediënten hadden weinig smaak (pizza met aubergine), calzone was in orde.. Ik had eerder gedaan met eten dan mijn partner, van zodra hij gedaan had kwamen ze al onmiddellijk onze borden weg halen (zijn laatste hap was nog niet eens volledig weggeslikt), ik voelde mij hierdoor wel wat opgejaagd... nochtans zat er niet zoveel volk in de zaak. We zaten ook aan een tafeltje voor een openstaand raam waarlangs ze zich steeds tussenwurmde om naar het terras te gaan... vond ik ook niet zo aangenaam. Jammer, maar wij komen niet terug.

Lies
Reviewed on: 15/06/2024
Lies recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Heel lekker weeral...

Heel lekker weeral

Katrien
Reviewed on: 14/06/2024
Katrien recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Super lekker eten en vlotte bediening Wat fijn...

Super lekker eten en vlotte bediening Wat fijn dat er gezongen werd. Enkel de stoelen vond ik niet comfortabel

Dirk
Reviewed on: 10/06/2024
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het eten was best lekker. Prijs/kwaliteit is...

Het eten was best lekker. Prijs/kwaliteit is dit goed.

Jurgen
Reviewed on: 09/06/2024
Jurgen recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Opnieuw heerlijk gegeten in dit gezellig restau...

Opnieuw heerlijk gegeten in dit gezellig restaurant. Top service! Prachtig om zo het zicht te hebben op de open keuken en steenoven.

date score