Reviews for Boothuys

250 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.3
250 reviews
date score
Christel
Reviewed on: 23/07/2024
Christel recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het eten was heel erg lekker, het kader heel...

Het eten was heel erg lekker, het kader heel uniek en de bediening was super!

Lydie
Reviewed on: 23/07/2024
Lydie recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Salade gebakken tijgergarnaal, granny smith,...

Salade gebakken tijgergarnaal, granny smith, granaatappel, currydressing was de max!! De jetski's mogen meer naar de brug verhuizen of naar de andere kant - beetje geluidsvervuiling als je wil genieten van de rust die zonder die gabbers er ongelooflijk is.

Julie
Reviewed on: 23/07/2024
Julie recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Vlotte en vriendelijke bediening. Heel lekker...

Vlotte en vriendelijke bediening. Heel lekker eten in een een gezellige en leuke setting.

Erika
Reviewed on: 23/07/2024
Erika recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker eten, heerlijke plek om te zitten aan...

Lekker eten, heerlijke plek om te zitten aan het water

Jacqueline
Reviewed on: 22/07/2024
Jacqueline recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We kregen een prachtige plek aan het water,...

We kregen een prachtige plek aan het water, waar we konden genieten van een heerlijke maaltijd met kraakverse ingrediënten. We werden heel vriendelijk en correct bediend. We hebben met volle teugen genoten.

Dirk
Reviewed on: 22/07/2024
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Boothuys blijft een leuke locatie bij mooi...

Boothuys blijft een leuke locatie bij mooi weer. De mosselen waren prima qua garing en smaak. Nadeel : ondanks reservatie was de tafel pas een stuk later vrij dan voorzien, waardoor je lang moest wachten in de bar. Op zich niet erg op een vrijdag avond, maar eigenlijk hoort dat niet voor te vallen.

Stephanie
Reviewed on: 21/07/2024
Stephanie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Te lang moeten wachten op eten. Eten zelf was...

Te lang moeten wachten op eten. Eten zelf was ok, niets uitmuntend. Gewoon ok. Bediening was wel echt top!

chantal
Reviewed on: 20/07/2024
chantal recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Alles ok , gezellig zitten , thaise mosselen...

Alles ok , gezellig zitten , thaise mosselen heel lekker maar niet thais :-) …………………………………………

Hilde
Reviewed on: 20/07/2024
Hilde recommends this restaurant for: Groups

fijne locatie bij mooi zomerweer en bovendien...

fijne locatie bij mooi zomerweer en bovendien was het eten echt lekker. Vriendelijke bediening.

Koen
Reviewed on: 15/07/2024
Koen recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Goede plaats buiten, vriendelijke bediening...

Goede plaats buiten, vriendelijke bediening en lekker gegeten

date score