Reviews for Zaowang (zuid)

87 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
87 reviews
date score
Arja v.
Reviewed on: 29/03/2024
Arja v. recommends this restaurant for: Groups

Lekker smaakvol gegeten! We zaten we een beetje...

Lekker smaakvol gegeten! We zaten we een beetje achteraf in een donkere hoek wat iets minder sfeervol is dan het restaurant zelf.

Koen
Reviewed on: 25/03/2024
Koen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Snelle bediening en top kwaliteit...

Snelle bediening en top kwaliteit

Johan
Reviewed on: 25/03/2024
Johan recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Altijd even lekker, vers en vriendelijk!!!...

Altijd even lekker, vers en vriendelijk!!!

Luc
Reviewed on: 21/03/2024
Luc recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

De bediening was klantvriendelijke en zeer...

De bediening was klantvriendelijke en zeer vlot. We hebben zeer lekker gegeten.

Marijke
Reviewed on: 15/03/2024
Marijke recommends this restaurant for: Groups

Ik vond het heel fijn dat er iets extra voor...

Ik vond het heel fijn dat er iets extra voor de verjaardag van mijn dochter gedaan werd

Timo
Reviewed on: 14/03/2024
Timo recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Vriendelijke bediening. Heel verse sushi. Enkel...

Vriendelijke bediening. Heel verse sushi. Enkel 1 rol was pre made. Niet super duur voor 2 personen 100 euro

Hugo
Reviewed on: 12/03/2024

Gewoon lekker en correcte prijzen...

Gewoon lekker en correcte prijzen

Daisy
Reviewed on: 08/03/2024
Daisy recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Remains my all time favorite sushi place in...

Remains my all time favorite sushi place in Antwerp! Weer heerlijk gegeten, gezellige avond gehad in hun leuke setting en genoten van de beste sushi en bediening! Thanks and see you soon

Nuphar
Reviewed on: 07/03/2024
Nuphar recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Fijne service, zeer goed eten - maar het restau...

Fijne service, zeer goed eten - maar het restaurant sluit al te vroeg en je wordt dan ook echt zonder poespas buiten gegooid. Dat vind ik jammer, want je betaalt een mooi prijsje en het is ongezellig dat je na de sluiting van de keuken niet nog even mag uitbuiken.

Ena
Reviewed on: 05/03/2024
Ena recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Het zaalpersoneel was enorm vriendelijk en...

Het zaalpersoneel was enorm vriendelijk en behulpzaam. Het eten was zoals altijd lekker en vers. Ook erg bedankt voor de verjaardags attentie! Enkel in het begin was het even stressen doordat mijn reservatie (die ik via tablebooker op de zaowang website gedaan had) niet in het systeem vd zaak was gezet, gelukkig waren er wel nog tafeltjes vrij. Bedankt voor de fijne avond ☺️

date score