Reviews for 't Russelt By Jarne

77 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
77 reviews
date score
Maxine
This review is written after a reservation for the RestoDays - 29ème édition
Reviewed on: 16/03/2024

De drie gangen waren alle drie zeer smakelijk....

De drie gangen waren alle drie zeer smakelijk. De aankleding van de zaal was ook zeer gezellig. De bediening was

Carina
Reviewed on: 06/03/2024
Carina recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy

Top Restaurant ! lekker eten, mooie presentatie...

Top Restaurant ! lekker eten, mooie presentatie, goede bediening en vriendelijke uitbaters.

Kim
Reviewed on: 03/03/2024
Kim recommends this restaurant for: Couples

Wij gaan graag en vaak uiteten we ontdekken...

Wij gaan graag en vaak uiteten we ontdekken ook graag nieuwe plaatsen, het eten was heel erg lekker de bediening was ook zeker ok ik vind in vergelijking met andere zaken de prijs wel aan de pittige kant

Dave
Reviewed on: 25/02/2024
Dave recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Uiterst gecharmeerd door de vlotheid van de...

Uiterst gecharmeerd door de vlotheid van de gastvrouw en de leuke suggestiewijnen die zacht geprijsd waren. Goede keuze in gerechten en ook share gerechten indien een voorgerecht net ietsje teveel zou zijn.

Carlo
Reviewed on: 25/02/2024
Carlo recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Het eten en de bediening waren zoals altijd...

Het eten en de bediening waren zoals altijd uitmuntend. We hadden vrienden meegenomen die nooit in 't Russelt waren geweest. Altijd spannend. Maar zij vonden het ook uitzonderlijk goed. We hebben enkel hoofdgerechten gegeten. De porties zijn altijd meer dan voldoende. Voorgerecht of dessert voor mij dus niet nodig. Heb we gespendeerd aan een lekkere fles witte Californische wijn. Zeker een aanrader. Ik heb ooit een filet puur in de Blend gegeten dat was schandalig hoe klein die was. In't Russelt was het vlees van uitzonderlijke kwaliteit en ook nog eens een goed formaat. Prijzen zijn zeker correct. Geen gefoefel met bijgerechtjes apart aanrekenen. Wij komen graag terug.

Mark
Reviewed on: 18/02/2024
Mark recommends this restaurant for: Couples

Van in het begin liep het mis, lopen 3 dames...

Van in het begin liep het mis, lopen 3 dames rond waarvan maar eentje echt bekwaam is. Tafel schommelde, wel dadelijk opgelost. Vriendin van de chef loopt er onverzorgd rond en kan moeilijk een lachje van af, echt niet tevreden.1 uur moeten wachten op dessert met 3 balletjes vanille ijs, kregen als antwoord van ja we doen eerst de warme gerechten en dan de desserts

Chris
Reviewed on: 29/01/2024
Chris recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Bediening en sfeer waren top. Eten was met...

Bediening en sfeer waren top. Eten was met zorg bereid en heel lekker. Naar mijn mening zouden er meer gerechten op de kaart mogen staan met warme groenten, ipv het standaard salaatje. Chris

Matthias
Reviewed on: 28/01/2024
Matthias recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Verrukkelijk eten, vlotte & vriendelijke servic...

Verrukkelijk eten, vlotte & vriendelijke service. Eén van de beste restaurants van Hasselt.

Véronique D.
Reviewed on: 23/01/2024
Véronique D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gezellig ontvangst en het eten lekker dit allem...

Gezellig ontvangst en het eten lekker dit allemaal in een gezellig decor. Zeker om terug te gaan.

Valentin
Reviewed on: 22/01/2024
Valentin recommends this restaurant for: Gastronomy

De lunch was weer perfect leuk en stijlvol...

De lunch was weer perfect leuk en stijlvol geserveerd Geen negatieve punten

date score