Reviews for 't Russelt By Jarne

78 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
78 reviews
date score
Aranka
Reviewed on: 19/09/2023
Aranka recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Wij hebben hier superlekker gegeten! Is misschi...

Wij hebben hier superlekker gegeten! Is misschien iets duurder maar absoluut zijn geld waard! Wij komen sowieso terug!

Carla
Reviewed on: 20/09/2023
Carla recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Bediening was niet vriendelijk en er was contin...

Bediening was niet vriendelijk en er was continu in-en uitlopen door personen die daar waren voor een event.Dit was zeer storend als je uitgekeken hebt naar een rustig etentje met familie. Het eten daaretegen was top!

Liesbeth
Reviewed on: 23/09/2023
Liesbeth recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer lekker. Fijne bediening. Alles tip-top...

Zeer lekker. Fijne bediening. Alles tip-top in orde.

Matthias
Reviewed on: 25/09/2023
Matthias recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Zeer lekker eten, super goede service en heel...

Zeer lekker eten, super goede service en heel gezellig.

Marika
Reviewed on: 25/09/2023
Marika recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer mooie gezellige inrichting en lekker eten...

Zeer mooie gezellige inrichting en lekker eten en drinken! We moesten ook niet lang wachten op onze gerechten. Het is nogal prijzig maar wel de moeite, gaan zeker nog eens terug, een aanrader!

Marika
Reviewed on: 25/09/2023
Marika recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer mooie gezellige inrichting en lekker eten...

Zeer mooie gezellige inrichting en lekker eten en drinken! We moesten ook niet lang wachten op onze gerechten. Het is nogal prijzig maar wel de moeite, gaan zeker nog eens terug, een aanrader!

Marc
Reviewed on: 01/10/2023
Marc recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer vriendelijk en lekker eten...

Zeer vriendelijk en lekker eten

Marc
Reviewed on: 01/10/2023
Marc recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer vriendelijk en lekker eten...

Zeer vriendelijk en lekker eten

Valentin
Reviewed on: 02/10/2023
Valentin recommends this restaurant for: Price/quality

Mooie omgeving correcte prijs en bedie ing...

Mooie omgeving correcte prijs en bedie ing

Yannick
Reviewed on: 02/10/2023
Yannick recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

zeer vriendelijk en heel lekker...

zeer vriendelijk en heel lekker

date score