Reviews for 't Russelt By Jarne

78 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
78 reviews
date score
Dominique D.
Reviewed on: 01/04/2024

P...

P

Martha
This review is written after a reservation for the RestoDays - 28ème édition
Reviewed on: 22/10/2023
Martha recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

We zijn heel teleurgesteld omdat we heel erg...

We zijn heel teleurgesteld omdat we heel erg lang op onze eten moest wachten. Niet goed!

Eric
This review is written after a reservation for the RestoDays - 28ème édition
Reviewed on: 15/10/2023
Eric recommends this restaurant for: Couples

Omwille de reclame van zijn adelbrieven, lagen...

Omwille de reclame van zijn adelbrieven, lagen de verwachtingen toch wat hoger. Spijtig resultaat was teleurstellend, te duur en veel te weinig te eten gekregen. Hoofdschotel bestond uit 2 stukjes varkensvlees.

Mark
Reviewed on: 18/02/2024
Mark recommends this restaurant for: Couples

Van in het begin liep het mis, lopen 3 dames...

Van in het begin liep het mis, lopen 3 dames rond waarvan maar eentje echt bekwaam is. Tafel schommelde, wel dadelijk opgelost. Vriendin van de chef loopt er onverzorgd rond en kan moeilijk een lachje van af, echt niet tevreden.1 uur moeten wachten op dessert met 3 balletjes vanille ijs, kregen als antwoord van ja we doen eerst de warme gerechten en dan de desserts

Peggt
Reviewed on: 25/11/2023
Peggt recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Duur in verhouding. Niet vriendelijk....

Duur in verhouding. Niet vriendelijk.

Peggt
Reviewed on: 25/11/2023
Peggt recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Duur in verhouding. Niet vriendelijk....

Duur in verhouding. Niet vriendelijk.

bart d.
Reviewed on: 22/10/2023
bart d. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

GEEN COMMUNICATIE NAAR KEUKEN TOE . BEDIENING...

GEEN COMMUNICATIE NAAR KEUKEN TOE . BEDIENING DIE IN HET 100 LOOPT. NA BETALING ZELFS GEEN BEDANKT EN TOT ZIENS.

Lieve
Reviewed on: 15/10/2023
Lieve recommends this restaurant for: Groups

Veel te lange wachttijd, vlees te taai, saus...

Veel te lange wachttijd, vlees te taai, saus was zuur, te duur voor de gekregen kwaliteit en service

Bea
Reviewed on: 31/03/2024
Bea recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We hebben circa 1,5u moeten wachten op ons...

We hebben circa 1,5u moeten wachten op ons hoofdgerecht. We hebben zelf moeten vragen waarom het zo lang duurde. Dan kregen we het antwoord dat er iets met de oven was. Alle begrip voor dat dit kan gebeuren maar informeer de klanten dan. Wat dan wel vreemd was, waren de mensen die later toegekomen waren dan wij, wel hun hoofdgerecht kregen. We begrepen er niets van.

Miranda
This review is written after a reservation for the RestoDays - 29ème édition
Reviewed on: 25/03/2024
Miranda recommends this restaurant for: Groups

Ik zou 't Russelt willen aanraden dat als zij...

Ik zou 't Russelt willen aanraden dat als zij niet achter het concept van de Restodays staan zij daar best mee stoppen. Het begint al bij aankomst in de zaak waar de gastvrouw hardop roept : " ja, 't is van Restodays ''. De jassen worden niet aangenomen terwijl dat met andere klanten wel gebeurde. Met de hapjes, voorgerecht en tussengerecht was alles in orde. Klein maar fijn , niets mis mee. Het hoofdgerecht (€ 38 volgens de kaart) was echter qua portie echt minimalistisch, een heel klein stukje varkensgebraad met 4 kleine tomaatjes en één asperge in stukjes, zonder aardappelgerechtje. Krielaardappeltjes stonden nochtans normaal op het menu. Maar toen we hierover verhaal wilden halen bij de gastvrouw wimpelde deze onze klacht weg en vertelde ze dat het menu steevast zonder wordt geserveerd. Navraag bij de wel vriendelijke kelner bleek dat zij de aardappeltjes 'vergeten' te serveren waren en bood ons een koffie ter compensatie aan. het minste dat ze konden doen, maar weg was de sfeer. Daarna werd er ijs geserveerd, vervolgens kwam de chocoladesaus, en nog wat later de slagroom zodat het uiteindelijk toch een dame blanche werd. We zouden er ons anders nog niet zo erg aan gestoord hebben maar alles bij mekaar zitten we toch met het gevoel : hier zien ze ons niet meer . Ondanks dat het eten wel lekker was, was het de prijs qua portie absoluut niet waard. Willen ze compenseren voor de lagere prijs van de Restodays ? Een gemiste kans om hun zaak te promoten, integendeel heb er tegen onze vrienden en kennissen geen goed woord voor over. Erg jammer...

date score