Reviews for Himalaya

70 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
70 reviews
date score
Frankie
Reviewed on: 27/12/2022
Frankie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel lekker en verzorgd, vriendelijke bediening...

Heel lekker en verzorgd, vriendelijke bediening.

Lilian
Reviewed on: 22/12/2022
Lilian recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heerlijk eten zoals in Nepal en aardige mensen...

Heerlijk eten zoals in Nepal en aardige mensen in voor een praatje.

dejaeger
Reviewed on: 18/12/2022
dejaeger recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Aangenaam en lekker een negatief puntje kwam...

Aangenaam en lekker een negatief puntje kwam zeer snel achter elkaar

Hilde
Reviewed on: 03/12/2022
Hilde recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Heel correcte bediening en uitstekende gerechte...

Heel correcte bediening en uitstekende gerechten. Het was erg druk maar alles liep op wieltjes. We komen graag en zeker terug.

jan
Reviewed on: 28/11/2022
jan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke ontvangst, lekker en vlotte bedien...

Vriendelijke ontvangst, lekker en vlotte bediening

Cathy
Reviewed on: 13/11/2022
Cathy recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Qualité des produits et gustativement au top...

Qualité des produits et gustativement au top

FLORENCE
Reviewed on: 06/11/2022
FLORENCE recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

car nous venant de Bruxelles, on se déplace...

car nous venant de Bruxelles, on se déplace jusqu'à cet établissement car le mangé y est excellent qui se situe à Gand. On va vraiment l'impression d'avoir voyager et manger des plats locaux.

Michiel
Reviewed on: 29/10/2022
Michiel recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

zeer authentieke smaak, een echte aanrader!...

zeer authentieke smaak, een echte aanrader!

placeholder
Lulu
Reviewed on: 23/10/2022
Lulu recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

La nourriture est très bonne, belle présentatio...

La nourriture est très bonne, belle présentation, Gentillesse des serveurs. J'y retournerai. bon dimanche.

Anja
Reviewed on: 02/10/2022

Onze reservatie via 'tablebooker' is niet toege...

Onze reservatie via 'tablebooker' is niet toegekomen in het restaurant. We konden er helaas niet blijven eten doordat er problemen waren in de keuken en iemand moest komen om de problemen met de kookvuren op te lossen. Vorige keer dat we er gingen eten waren we wel tevreden.

date score