Budget
€€
Opening hours
Opening hours
About this restaurant
We are a cozy child-friendly family restaurant located at the Heerenlaak Marina in Aldeneik (Maaseik). Our served terrace overlooking the beautiful marina and recreational lake, is freely accessible to everyone. Visitors to our brasserie can park outside the gate. Follow our signage from the pedestrian gate on the left side of the barriers. This passage is also open to bicyclists and motorcyclists. Cyclists and motorcyclists can continue to the terrace via the through path and park the bike or motorcycle there. When booking outside the high season, it is possible to drive through to the parking lot near our establishment. You will receive a code for the barrier from us. In bad weather conditions and for the disabled this is also possible.
Review score
8.9 Based on 54 reviews
Service
Quality
Atmosphere
54 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
Ilse
Reviewed on: 07/09/2024
Ilse recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Alles was top...

Alles was top

Rainer
Reviewed on: 07/09/2024
Rainer recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Nette und schnelle Bedienung, gutes Essen und...

Nette und schnelle Bedienung, gutes Essen und toll Aussicht.

angelique
Reviewed on: 07/09/2024
angelique recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Fiijne plek, goede bediening, lekkere lunch!...

Fiijne plek, goede bediening, lekkere lunch!

Nick V.
Reviewed on: 04/09/2024
Nick V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Super lekker eten en enorm vriendelijke bedieni...

Super lekker eten en enorm vriendelijke bediening !

Annemiek
Reviewed on: 30/08/2024
Annemiek recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Goed eten, fijne bediening, lekker buiten...

Goed eten, fijne bediening, lekker buiten zitten met uitzicht op de haven

Dirk
Reviewed on: 23/08/2024
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Kein kaltes Bier vom Fass , daher erhöhte koste...

Kein kaltes Bier vom Fass , daher erhöhte kosten durch Flaschen Bier. Portionen werden immer kleiner, Preise immer höher. Verschiedene Gerichte wurden gestrichen. Bedienung trotz allem sehr gut.

Günther
Reviewed on: 20/08/2024
Günther recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Mooi terras, zeer vriendelijke en snelle bedien...

Mooi terras, zeer vriendelijke en snelle bediening en lekkere en kindvriendelijke maaltijden. We hadden mosselen, scampi in tomatenroomsaus en pasta vongole en alles viel goed in de smaak. Wij komen hier graag als we naar de camping komen.

Nadine V.
Reviewed on: 19/08/2024

Prachtige locatie, met...

Prachtige locatie, met

Jennyfer v.
Reviewed on: 16/08/2024
Jennyfer v. recommends this restaurant for: Groups

Ik zal mijn ervaring vertellen zoals die is...

Ik zal mijn ervaring vertellen zoals die is gebeurd, omdat ik graag eerlijk ben tegen anderen. Na een eerste bezoek (voor de lunch) en een goede indruk van dit restaurant, besloot ik een vriendin uit te nodigen voor het diner voor haar verjaardag, 15 augustus. Deze keer reserveerde ik een week van tevoren om er zeker van te zijn dat ik een tafel zou hebben, temeer omdat het een nationale feestdag was. De plek is prachtig. We kwamen om 18:00 uur aan bij het restaurant en ik benaderde een ober en hij liet me twee tafelopties zien om aan te zitten. Ze namen onze bestelling heel snel op. Omdat we honger hadden, bestelden we naast de hoofdgerechten ook een bord brood. Dat kwam na een paar minuten. Toen begonnen de problemen. Na het brood kwam er ongeveer een uur lang niemand meer naar ons toe. Er begonnen meer mensen te komen met en zonder reservering, en ze kregen allemaal aandacht en hun maaltijden. Ze hebben nooit onze lege broodlade weggehaald en ze hebben nooit de tafel gedekt met bestek, servetten, enz. Rond 19:15 uur kwam er een andere ober, die trouwens Spaans tegen ons sprak (onze moedertaal) en ons meer drankjes aanbood en vroeg of we nog steeds op ons eten wachtten, we antwoordden "ja, het is er nog niet". Ik werd opgewonden omdat ik dacht dat onze gerechten nu zouden arriveren, na nog een half uur en mijn geduld op het randje toen ik zag dat de andere tafels hun gerechten hadden ontvangen, liep ik naar de bar en vroeg dezelfde ober die de bestelling had opgenomen, of ze onze bestelling waren vergeten, hij bloosde meteen en ging naar de keuken om het te vragen, toen hij naar buiten kwam vertelde hij ons dat het al werd bereid, ik ging om 19:45 uur terug naar de tafel. erg gefrustreerd en beschaamd tegenover mijn gast, we hadden allemaal erg honger en hoofdpijn, na 5 minuten kwam er een man (ik denk de eigenaar) naar me toe en zei dat ze in werkelijkheid net begonnen waren met het bereiden van onze gerechten en dat de "korte vertraging" kwam doordat ze de sc...

Freddy
Reviewed on: 12/08/2024
Freddy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gereserveerd. geen bediening , Na 20 minuten...

Gereserveerd. geen bediening , Na 20 minuten zelf de bediening moeten roepen om drank te bestellen. Daarna meteen ook bestelling eten doorgegeven. Geen organisatie, geen efficientie, gelukkig waren we die dag niet met zakkelijke klanten

All reviews of this restaurant