Reviews for Kaai 22

70 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
70 reviews
date score
Jean
Reviewed on: 29/06/2023
Jean recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

We came to have a meal there for my wife's...

We came to have a meal there for my wife's birthday. Having recently moved from Westerlo to Temse, this was our second visit to Kaai 22 and we really can not complain. The food was really nice, fresh and warm - The service was extremely friendly, making us feeling 'at home' and perfectly relaxed. Will definitely visit again and tell friends about it!

William S.
Reviewed on: 18/06/2023
William S. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Great foood!...

Great foood!

Shauni
Reviewed on: 18/06/2023
Shauni recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Wij zijn met drie vriendinnen gaan eten op...

Wij zijn met drie vriendinnen gaan eten op een zaterdagavond. Hadden nog last-minute kunnen boeken, wat fijn was. Aperitiefje en hapjes alles in orde. Bij het hoofdgerecht had één van mijn vriendinnen een pasta zalm-dille besteld maar deze rook niet fris en smaakte heel vreemd, stak echt tegen. Wij hebben ook geproefd om eventueel te ruilen maar er leek effectief iets mis mee te zijn, smaakte niet zoals pasta dille anders zou proeven. Wij hebben dit beleefd aangegeven waarop de kok vervolgens is komen discussiëren met ons, wat allesbehalve professioneel of gepast was. Hij creëerde een scène in zijn eigen zaak. Hij vroeg ook onbeleefd aan mijn vriendin wat hij anders moest klaarmaken want misschien lust ze dit weer niet. Hij gedroeg zich zeer vijandig en nam de commentaar op zijn gerecht erg persoonlijk op. Gerecht werd gelukkig wel niet aangerekend nadat ze dit terug meenamen naar de keuken. Er was even twijfel met de rekening of het toch was aangerekend waarop we een arrogante ‘wat is dit dan?’ Kregen aangewezen op de rekening waar het was afgetrokken. Dit zorgde voor ons voor een onaangename ervaring en wij zullen hier nooit meer terugkomen.

Franky
Reviewed on: 12/06/2023
Franky recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Gezellige locatie, snel bediend en verzorgd...

Gezellige locatie, snel bediend en verzorgd eten.

Karina V.
Reviewed on: 12/06/2023

goed eten en vriendelijke bediening...

goed eten en vriendelijke bediening

roger v.
Reviewed on: 12/06/2023
roger v. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij hadden op voorhand een tafel gereserveerd...

Wij hadden op voorhand een tafel gereserveerd via internet. De tafel stond klaar. Het eten was heel lekker. De bediening verliep vlekkeloos. Mooie locatie - op het terras - met zicht op de Schelde.

Luc T.
Reviewed on: 12/06/2023
Luc T. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Top locatie, top bediening en super lekker...

Top locatie, top bediening en super lekker eten. Een aanrader voor wie wil genieten aan de rand van de Schelde

Marc
Reviewed on: 12/06/2023
Marc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Leuke omkadering Zeer vriendelijk personeel Go...

Leuke omkadering Zeer vriendelijk personeel Goede prijs/kwaliteit verhouding Porties zijn iets te ruim bemeten

Paul
Reviewed on: 10/06/2023
Paul recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Snelle vriendelijke bediening. Lekker gegeten....

Snelle vriendelijke bediening. Lekker gegeten.

INGRID
Reviewed on: 05/06/2023

Vriendelijk personeel, eten was behoorlijk....

Vriendelijk personeel, eten was behoorlijk. En lekkere frietjes, leuk uizicht aan de schelde.

date score